top of page

Over Minnema Tuinaanleg & Onderhoud

Bij Minnema Tuinaanleg en Onderhoud zijn we gespecialiseerd in het creëren en onderhouden van prachtige tuinen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een uitgestrekte landelijke tuin, wij helpen u graag om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Ons team van deskundige hoveniers biedt een breed scala aan diensten, waaronder het aanleggen van bestratingen, het bouwen van schuttingen en het zetten van walbeschoeiing. We maken ook tuinhuisjes op maat en verzorgen de aanleg van tuinverlichting.

Naast deze diensten zijn we ook gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden, het frezen van uw tuin en het maaien van uw gazon. We kunnen ook graafwerkzaamheden uitvoeren, zoals het graven van vijvers en het egaliseren van uw tuin.

Kortom, bij Minnema Tuinaanleg en Onderhoud kunt u terecht voor alle aspecten van tuinaanleg en onderhoud. Wij zijn trots op onze professionele en persoonlijke aanpak en bieden onze klanten de hoogste kwaliteit en service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken aan uw droomtuin.

Ziet u er nou niet iets tussen staan wat u in gedachten had? Neem contact met ons op en ik weet zeker dqt wij u van dienst kunnen zijn. 

bottom of page