top of page

Erkend Leerbedrijf

Welkom bij ons hoveniersbedrijf! Wij zijn een bedrijf dat niet alleen mooie tuinen onderhouden en aanleggen, maar ook mensen opleidt en stagebegeleiding aanbiedt. Bij ons kun je leren hoe je de mooiste tuinen kunt creëren en onderhouden.

Onze werkzaamheden binnen het hoveniersbedrijf zijn zeer divers en daarom is geen dag hetzelfde. We ontwerpen tuinen, leggen deze aan en onderhouden ze. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Als je geïnteresseerd bent in een stage of opleiding bij ons bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een leuke werkomgeving waar je veel kunt leren. Je krijgt bij ons de kans om alle facetten van het hoveniers vak te ontdekken en te leren.

Onze ervaren hoveniers zullen je begeleiden tijdens je stage of opleiding. Je zult samenwerken in een leuk en enthousiast team en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Wil jij graag leren hoe je mooie tuinen kunt creëren en onderhouden? Wil jij werken in een leuk team en ben je bereid om hard te werken? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons hoveniersbedrijf!

Neem contact met ons op via whatsapp of email. Ook mag je ons natuurlijk altijd bellen.

bottom of page